112 de Yenidoğan Kuvöz Kullanımı ve Normal Doğum Eğitimi Verildi.

14.03.2017 tarihinde Iğdır Devlet Hastanesi Konferans Salonunda İl Ambulans Servisi Başhekimliğinde çalışan Doktorlar,Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramediklere eğitim verildi. Iğdır Devlet Hastanesi doktorlarından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doktoru Uzm. Dr. Nilay Görkem ERDOĞAN, Kadın Hastalıkları ve Doğum Doktoru Op. Dr. Raşit İLHAN, Yenidoğan Yoğun Bakım Sorumlu Hemşiresi Betül BAĞRUL, Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşiresi Meryem KAYSİM tarafından eğitim verildi. Eğitim konuları Yenidoğan Resusitasyonu, Yenidoğan hasta sevklerinde dikkat edilecek hususlar, Yenidoğan hasta nakil kuvözü kullanımı, Hasta Nakil Sırasında Kullanılan İnfüzyon ve Perfüzyon Pompalarının Kullanımı, Obstetrik Acillere Yaklaşım, ve tüm personele Iğdır Devlet Hastanesi Doğumhanesinde uygulamalı olarak Normal Doğum eğitimi verildi.

14 Mart 2017