IĞDIR'DA DOKU VE ORGAN BAĞIŞI PANELİ YAPILDI

Iğdır'da Doku ve Organ Bağışı Paneli Yapıldı.

02/12/2015 Saat:14.00'da Türkiye Kamu Hastaneler Birliği Kurumu Iğdır İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Iğdır Devlet Hastanesi tarafından, Iğdır Üniversitesi ile Iğdır Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün de katkıları ile Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsü Konferans Salonu'nda  düzenlenen "Doku ve Organ Bağışı" paneline, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dt. Taner BAŞARAN ve 112 doktorlarından Dr. Zeynep SEDİR katıldı.

Panelde Iğdır Devlet Hastanesi Nefroloji Uzmanı Dr. Özgür MERHAMETSİZ, Doku ve Organ Nakli Erzurum Bölge Koordinatörü Dr. Fatih KACIROGLU ve Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Yard. Doç. Dr. Musa ÇETİN yaptıkları sunumlarla , Organ Bağışının önemine değinerek  herkesi organ bağışı yapmaya davet ettiler. Büyük ilgi gören panelde katılımcılardan çok sayıda bağış alındı.

02.12.2015